Vil du være dataindsamler i Transport- og Tryghedsundersøgelsen?

Vi gennemfører typisk undersøgelser to gange om året, i foråret og efteråret. I det kommende efterår skal vi foretage undersøgelser i:

  • Vejle (skoler - uge 38 til 41)
  • Favrskov (skoler - uge 39 til 41)
  • Gladsaxe (skoler - uge 39 til 41)
  • Ballerup (skoler - uge 39 til 41)
  • Gentofte (ungdomsuddannelser - uge 37 og 38)
  • Gentofte (skoler - uge 39 til 41)

Hvad skal jeg lave som dataindsamler?

Undersøgelsen kan blive gennemført på både skoler, daginstitutioner og ungdomsuddannelser. Grundlæggende undersøges de samme ting i alle tre typer af undersøgelser: Transportformer, hjelmbrug og tryghed i trafikken.

Du skal besøge en institution for at registrere disse ved at spørge enten elever, børn og deres forældre eller de unge på ungdomsuddannelserne. Derudover beder vi dig lave en lokal vejrregistrering. Det er ret simpelt. Det eneste det kræver er, at du har det godt med at tale til folk, omhyggeligt indtaster data i vores elektroniske spørgeskema (bruges på din egen tlf.) og selvfølgelig at være imødekommende overfor de mennesker, som du møder undervejs.

Et besøg kan tage mellem 1 - 4 timer at gennemføre alt efter institutionens størrelse og typen af undersøgelse. Du starter når deltagerne møder ind og slutter typisk senest ved frokosttid. Du skal selv sørge for transport til skolen/institutionen, så hvis du har områder i kommunen, hvor du ikke kan komme ud til, må du gerne skrive det i ansøgningen. Du modtager et honorar på 550 kr. pr. gennemført besøg.

Du kan nå én skole/daginstitution pr. dag og du vælger selv, hvor ofte du vil tilbyde din hjælp i løbet af undersøgelsesperioden. Det er dog en fordel, hvis du har mulighed for at arbejde flere dage.

 

Vi leder efter og værdsætter...

Stabilitet

Dataindsamlere, som vi kan stole på, der møder op til tiden og melder afbud i god tid, hvis der skulle opstå problemer eller sygdom.

Grundighed

Dataindsamlere, der er meget grundige og præcise i deres indsamling af data. Vores undersøgelser er baseret på en meget høj grad af præcision, og selve dataindsamlingen er grundlaget for dette.

Kan du leve op til dette, ser vi meget gerne en ansøgning fra dig, og du vil have gode chancer for at få flere opgaver fremover.

 

Hvordan bliver jeg dataindsamler?

Hvis du er interesseret, så klik knappen herunder og udfyld den korte jobansøgning. Det tager højst 5 minutter. Du vil øge dine chancer for at få jobbet, jo flere skoler/institutioner du kan indsamle på.

Vi vil kontakte dig senest 3-4 uger inden indsamlingen i din kommune starter.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Ressourcer for dataindsamlere

Når du har ansøgt og er blevet ansat som dataindsamler, kan du finde alt, hvad du behøver at vide herunder:

  1. Manualen til dataindsamling (alt omkring jobbet som dataindsamler)
  2. Guide til skolebesøg (hvordan foregår besøget)

Du modtager et password til disse sider, når du er blevet dataindsamler.