Vil du være dataindsamler i Transport- og Tryghedsundersøgelsen?

Vi gennemfører typisk undersøgelser to gange om året, i foråret og efteråret. I det kommende forår skal vi lave undersøgelser i:

  • København (uge 14 til 20)
  • Albertslund (uge 15 til 16)
  • Odense (uge 14 til 18)
  • Horsens (uge 14 til 18)

Hvad skal jeg lave som dataindsamler?

Du besøger skoler og optæller børns transportformer, hjelmbrug og tryghed i trafikken.

Du besøger hver klasse og spørger eleverne til deres transportformer.
Det eneste det kræver er, at du har det godt med at tale til folk, omhyggeligt indtaster data i et spørgeskemamodul på din egen tlf. og selvfølgelig at være imødekommende overfor de mennesker, som du møder undervejs.

Et besøg kan tage mellem 1 - 4 timer at gennemføre alt efter skolens størrelse. Du starter når børnene møder ind og slutter typisk kl 10.30 - senest ved frokosttid. Du skal selv sørge for transport til skolen, så hvis du har områder i kommunen, hvor du ikke kan komme ud til, må du gerne skrive det i ansøgningen.

Du modtager et honorar på 550 kr. pr. gennemført besøg.

Du kan nå én skole pr. dag (med enkelte undtagelser, hvor to skoler kan besøges) og du vælger selv, hvor ofte du vil tilbyde din hjælp i løbet af undersøgelsesperioden. Det er dog en fordel, hvis du har mulighed for at arbejde flere dage.

 

Vi leder efter og værdsætter...

Stabilitet

Dataindsamlere, som vi kan stole på, der møder op til tiden og melder afbud i god tid, hvis der skulle opstå problemer eller sygdom.

Grundighed

Dataindsamlere, der er meget grundige og præcise i deres indsamling af data. Vores undersøgelser er baseret på en meget høj grad af præcision, og selve dataindsamlingen er grundlaget for dette.

Venlighed

Det er meget vigtigt, at vores dataindsamlere møder alle, elever som personale, på deres vej med venlighed. Vi vil altid efterlade et godt indtryk på skolerne, så de er klar til at byde os indenfor igen en anden gang. 

Kan du leve op til dette, ser vi meget gerne en ansøgning fra dig, og du vil have gode chancer for at få flere opgaver fremover.

 

Hvordan bliver jeg dataindsamler?

Hvis du er interesseret, så klik knappen herunder og udfyld den korte jobansøgning. Det tager højst 5 minutter. Du vil øge dine chancer for at få jobbet, jo flere skoler/institutioner du kan indsamle på.

Vi vil kontakte dig senest 3-4 uger inden indsamlingen i din kommune starter.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.