Vil du være dataindsamler i Transport- og Tryghedsundersøgelsen?

I efteråret 2022, vil vi have en del undersøgelser i Gentofte Kommune og har behov for dataindsamlere, som kan arbejde for os i lidt længere perioder end normalt.

Hvad skal jeg lave som dataindsamler?

Undersøgelsen kan blive gennemført på både skoler, daginstitutioner og ungdomsuddannelser. Grundlæggende undersøges de samme ting i alle tre typer af undersøgelser: Transportformer, hjelmbrug og tryghed i trafikken.

Du skal besøge en institutionen for at registrere disse ved at spørge enten elever, børn og deres forældre eller de unge på ungdomsuddannelserne. Derudover beder vi dig lave en simpel lokal vejrregistrering. Det er ret simpelt. Det eneste det kræver er, at du har det godt med at tale til folk, omhyggeligt indtaster data i vores elektroniske spørgeskema, som du åbner på din egen tlf. og selvfølgelig at smile til de mennesker, som du møder undervejs.

Et besøg kan tage mellem 1½ - 4 timer at gennemføre alt efter institutionens størrelse og typen af undersøgelse. Opgaven starter typisk om morgenen. Du skal selv sørge for transport til skolen/institutionen, så hvis du har områder i kommunen, hvor du ikke kan komme ud til, må du gerne skrive det i ansøgningen. Du modtager et honorar på 550 kr. pr. gennemført besøg.

Du kan nå én skole/daginstitution pr. dag og du vælger selv, hvor ofte du vil tilbyde din hjælp i løbet af undersøgelsesperioden. Det er dog en fordel, hvis du har mulighed for at arbejde flere dage.

Vi leder efter og værdsætter...

Stabilitet

Dataindsamlere, som vi kan stole på, der møder op til tiden og melder afbud i god tid, hvis der skulle opstå problemer eller sygdom.

Grundighed

Dataindsamlere, der er meget grundige og præcise i deres indsamling af data. Vores undersøgelser er baseret på en meget høj grad af præcision, og selve dataindsamlingen er grundlaget for dette.

Kan du leve op til dette, ser vi meget gerne en ansøgning fra dig, og du vil have gode chancer for at få flere opgaver fremover.

Hvordan bliver jeg dataindsamler?

Hvis du er interesseret så klik knappen herunder og udfyld den korte jobansøgning. Det tager højst 5 minutter. Du vil øge dine chancer for at få jobbet, jo flere skoler/institutioner du kan indsamle på.

Vi vil kontakte dig senest 3-4 uger inden indsamlingen i starter.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

phone1-dataindsamling