Vil du være dataindsamler i Transport- og Tryghedsundersøgelsen?

Vi leder lige nu efter dataindsamlere til en undersøgelse i Roskilde Kommune med start hurtigst muligt. Undersøgelsen kører frem til uge 46.

Jobbet som dataindsamler

Undersøgelsen foregår på daginstitutioner i Roskilde. Der undersøges transportformer og hjelmbrug for forældre og børn ved at spørge dem, når de ankommer til institutionen. Det betyder også, at du skal starte optællingen kl 7.00 på institutionen om morgenen. Du er færdig kl. 9.40. Derudover beder vi dig lave en hurtig lokal vejrregistrering.

Det er ret simpelt. Det eneste det kræver er, at du har det godt med at tale til folk, omhyggeligt indtaster data i vores elektroniske spørgeskema, som du åbner på din egen tlf. og selvfølgelig at smile til de mennesker, som du møder undervejs.

Du skal selv sørge for transport til daginstitutionen, så hvis der er områder i kommunen, hvor du ikke kan komme ud til, må du gerne skrive det i ansøgningen. Du modtager et honorar på 500 kr. pr. gennemført besøg. Du vil modtage yderligere 200 kr. hvis du rykker ud med kort varsel.

Du kan nå én daginstitution pr. dag og du vælger selv, hvor ofte du vil tilbyde din hjælp i løbet af undersøgelsesperioden. Det er dog en fordel, hvis du har mulighed for at arbejde flere dage.

 

Vi leder efter og værdsætter...

Stabilitet

Dataindsamlere, som vi kan stole på, der møder op til tiden og melder afbud i god tid, hvis der skulle opstå problemer eller sygdom.

Grundighed

Dataindsamlere, der er meget grundige og præcise i deres indsamling af data. Vores undersøgelser er baseret på en meget høj grad af præcision, og selve dataindsamlingen er grundlaget for dette.

Kan du leve op til dette, ser vi meget gerne en ansøgning fra dig, og du vil have gode chancer for at få flere opgaver fremover.

 

Rekrutteringsdusør

Vi skal have fat i en del dataindsamlere, så vi er taknemmelige, hvis du deler ideen om ansøgning med dine venner og bekendte. Især hvis du tror, de vil være interesserede. Husk bare at bede dem om at skrive dit navn i ansøgningsskemaet. Du vil modtage 100 kr. ekstra pr. dataindsamler vi ender med at ansætte, som er henvist af dig. Hvis du er gavmild til at dele, kan det hurtigt blive til nogle lette penge.

 

Hvordan bliver jeg dataindsamler?

Hvis du er interesseret så klik knappen herunder og udfyld den korte jobansøgning. Det tager højst 5 minutter. Du vil øge dine chancer for at få jobbet, jo flere institutioner du kan indsamle på.

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt derefter.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

phone1-dataindsamling