Vil du være dataindsamler i Transport- og Tryghedsundersøgelsen?

Vi gennemfører typisk undersøgelser to gange om året, i foråret og efteråret. I det kommende forår skal vi indtil videre gennemføre undersøgelser i:

  • Aalborg (skoler - uge 15 til 18)
  • Fredensborg (skoler - uge 15 til 17)
  • Roskilde (skoler - uge 15 til 18)

Hvad skal jeg lave som dataindsamler?

Undersøgelsen kan blive gennemført på både skoler, daginstitutioner og ungdomsuddannelser. Grundlæggende undersøges de samme ting i alle tre typer af undersøgelser: Transportformer, hjelmbrug og tryghed i trafikken.

Du skal besøge en institutionen for at registrere disse ved at spørge enten elever, børn og deres forældre eller de unge på ungdomsuddannelserne. Derudover beder vi dig lave en lokal vejrregistrering. Det er ret simpelt. Det eneste det kræver er, at du har det godt med at tale til folk, omhyggeligt indtaster data i vores elektroniske spørgeskema, som du åbner på din egen tlf. og selvfølgelig at være imødekommende overfor de mennesker, som du møder undervejs.

Et besøg kan tage mellem 1½ - 5 timer at gennemføre alt efter institutionens størrelse og typen af undersøgelse. Timerne ligger placeret samlet i løbet af formiddag og tidlig eftermiddag. Du skal selv sørge for transport til skolen/institutionen, så hvis du har områder i kommunen, hvor du ikke kan komme ud til, må du gerne skrive det i ansøgningen. Du modtager et honorar på 550 kr. pr. gennemført besøg.

Du kan nå én skole/daginstitution pr. dag og du vælger selv, hvor ofte du vil tilbyde din hjælp i løbet af undersøgelsesperioden. Det er dog en fordel, hvis du har mulighed for at arbejde flere dage.

 

Vi leder efter og værdsætter...

Stabilitet

Dataindsamlere, som vi kan stole på, der møder op til tiden og melder afbud i god tid, hvis der skulle opstå problemer eller sygdom.

Grundighed

Dataindsamlere, der er meget grundige og præcise i deres indsamling af data. Vores undersøgelser er baseret på en meget høj grad af præcision, og selve dataindsamlingen er grundlaget for dette.

Kan du leve op til dette, ser vi meget gerne en ansøgning fra dig, og du vil have gode chancer for at få flere opgaver fremover.

 

Hvordan bliver jeg dataindsamler?

Hvis du er interesseret så klik knappen herunder og udfyld den korte jobansøgning. Det tager højst 5 minutter. Du vil øge dine chancer for at få jobbet, jo flere skoler/institutioner du kan indsamle på.

Vi vil kontakte dig senest 3-4 uger inden indsamlingen i din kommune starter.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

telephone-586268_1920